Desembussos / Urgències 24h

Contacta amb nosaltres i t’atendrem amb la màxima urgència. Els nostres clients ens avalen som una empresa amb anys oferint serveis d’urgència als nostres clients. Som la teva empresa de desatascos en Cubelles.

Realitzar una deguda inspecció prèvia de les canonades mitjançant càmeres amb circuits tancats que ens envien la informació directament al nostre monitor portàtil, ens permet prendre decisions amb criteri i sempre 100% personalitzades per a cada problema.

Solucions ràpides i avançades, ofertes pel millor servei de desatascos de la ciutat. Inspecció, manteniment i neteja de tot tipus de canonades, per a comunitats de veïns, particulars i també per a les fàbriques i les empreses. Estalviarà amb els nostres serveis de prevenció, s’evitarà futurs problemes i l’haver de patir i implicar amb costos més grans inesperats. Invertim en tecnologia punta perquè els nostres clients puguin estalviar el seu temps i els seus diners.

Localitzem la font del problema i li posem la solució més òptima i duradora. No ho dubti més endavant i poseu-vos en contacte amb nosaltres com més aviat millor al menor indici d’embús o quan li aparegui la primera taca d’humitat al sostre oa la paret.