Neteja de canonades en particulars i empreses

Neteja de canonades en particulars i empreses

Tot i que les canonades solen avisar desprenent males olors abans d’un embús, quan ocorre sempre ens agafa desprevinguts. És en aquest moment quan hem de contactar amb una empresa perquè ens faci un desembussament d’urgència, una neteja que si no es realitza a temps, pot causar altres problemes de fontaneria. Un desembús a temps és la millor opció per evitar problemes majors.

Neteges de canonades 24 hores a particulars i empreses a Barcelona i Tarragona
Com a empresa especialitzada en desembussos comptem amb professionals amb una àmplia experiència en el sector per oferir un servei especialitzat. En Desembussos 24 h ens desplacem a qualsevol punt i realitzem també treballs de neteja de baixants, col·lectors, clavegueram o diversos treballs relacionats amb la fontaneria.

Disposem dels millors vehicles especials per a zones de difícil accés, garatges, localitats rurals i per a accessos a zones restringides.

Els problemes en les canonades, com un embús, se solen produir per concentrar-se materials grassos. A continuació comentem la tecnologia que utilitzem per solucionar tots aquests problemes.

La millor tecnologia en el desembussament de canonades
Comptem amb l’equip més avançat amb ultrasons d’alta freqüència per a la localització d’instal·lacions sota terra, com arquetes i canonades.

Fem servir càmeres robotitzades i altres instruments per accedir a qualsevol conducte, tant és el petit que sigui, proporcionant imatges per saber on és el problema. Els nostres treballadors compten amb els millors sistemes per fer una bona neteja de canonades i deixar-les en perfecte estat.

En Desembussos 24 h disposem de material especialitzat per a la inspecció, amb un equip de TV i sonars que localitzen les canonades i arquetes ocultes. Actuem a les capitals de Barcelona i Tarragona, incloent-hi les seves àrees metropolitanes. Els millors professionals especialitzats en servei d’urgències 24 hores, els 365 dies de l’any. A cada desplaçament va amb nosaltres un supervisor.